januar, 2023

man23jan18:0020:00SPILLEKVELD18:00 - 20:00 Majorstuen skoleKategori:Spillekveld for BARN & UNGEMedlemskap Dragulf BASIC

Tid

(Mandag) 18:00 - 20:00

Sted

Majorstuen skole

Bogstadveien 74, 0366 Oslo

Info

Spillekvelden skal være en positiv opplevelse for alle som deltar!
Her kan du møte spillere på eget nivå, løse oppgaver eller få undervisning fra instruktørene.

På spillekveldene har vi mest fokus på det sosiale. Miljø er viktig, og veldig fint er det da å ha jevngamle å spille og leke med.

Alle deltakere blir med i prosjektet Sjakkpass.

Pris: GRATIS for medlemmer i Dragulf USK.
Påmelding: Drop inn
Trenere: Sigurd Huse, Arne-Birger Lund, Max Dahl

Det er mange inngangsdører på Majorstuen skole. Den eneste døren som skal brukes om kvelden, er hovedinngangenDenne er i underetasjen på Colosseumsiden. Inngangen ligger rett ved skolens parkerings-/snuplass på siden mot Colosseum/KPMG-bygget. Ingen andre dører skal benyttes verken når man kommer eller går. Dette for å sikre at så mange dører som mulig er låst, og dermed hindrer at uvedkommende tar seg inn, noe skolen sliter med. Ved brannalarm eller behov for annen rømning kan selvfølgelig alle dører brukes.

For å komme inn, ring på (ringeklokken er mellom dørene) hvis du ikke blir sluppet inn av sjakkspillere/-foreldre som er på innsiden av døren. Tilsynsvakten har nå base i “tilsynsvaktboden” som ligger i underetasjen, rett til venstre innenfor hovedinngangen. Telefonnr. til tilsynsvakten er slått opp på døren. Ring det hvis det ikke hjelper å ringe på. Derfra går barna/dere opp til sjakkrommet.

Sjakkrommene ligger i 2. etg. (som virker som 3. etg.). Trappen begynner bak en dør ved tilsynsvaktboden/inngangen. Kurset og spillekvelden finner sted på rom 2102 og 2079.

Foreldre bør finne på noe annet å gjøre når barnet/barna er på kurs og evt. spillekveld. Hvis man skal vente på skolen, er venteforholdene best nede ved hovedinngangsdøren.

Når dere går

NB!! Det er veldig viktig å åpne utgangsdører med låsknappen ved siden av døren, IKKE! med låsen på selve døren.

Arrangør

X