mars, 2022

fre04mar17:0020:30AvlystOnlineEkstratrening17:00 - 20:30 DiscordKategori:Online kurs for BARN & UNGEMedlemskap Dragulf PREMIUM

Tid

(Fredag) 17:00 - 20:30

Sted

Discord

Påmelding

BLI MED

Info

Kurset er for medlemmer som spiller i turneringer (både online og offline) og satser på sjakklig utvikling.

På dette kurset skal vi analysere deltakeres aktuelle partier. Partiene sendes på forhånd til treneren (enten lenke til parti spilt online eller bilde av notasjonsskjema fra fysisk turnering).

Ved gjennomgangen av partiene prøver vi å finne hvilke feil som er blitt gjort av både hvit og svart. Vi prøver å finne hvilke trekk og planer som hadde vært bedre. Alle deltakerne kan da delta i diskusjonen, ikke bare den som har spilt partiet.

Vi prøver også å finne hvilke typer feil som kanskje går igjen av den spilleren som har spilt partiet og på bakgrunn av dette finne ut på hvilken måte han/hun kan jobbe for å eliminere disse feilene. I og med at det er hele partier som gjennomgås vil vi komme inn på både åpninger, midtspill og sluttspill. Vi vil også diskutere både taktiske og posisjonelle temaer.

Alle sjakkspillere som har nådd et visst nivå vet at kongeveien til å bli en bedre sjakkspillere er gjennomgangen av egne partier!

PRIS: gratis for PREMIUM medlemmer i Dragulf USK.

Grupper: 
Gruppe 1: 17:00-18:30
Gruppe 2: 19:00-20:30

Varighet: 10 ganger à 90 min per gruppe; 14. januar – 25. mars

TRENER: IM Tor Fredrik Kaasen

 

Arrangør

X